Mesin Taip Buruk dah ada di Twitter


Dari blog ke twitter.

Itulah aku cuba buat sekarang sebab kat blog pun dah makin tak ada masa nak mengarang. Kalau setakat tweet dua tiga patah perkataan bolehlah. Jadi atas sebab itu aku cuba berjinak-jinak pulak dengan twitter.

Sesiapa yang sudi bolehlah follow twitter aku @mesintaipburuk

Taklah sehebat twitter blogger lain yang lebih dulu terjun ke dalam bidang pentwitteran ini.

Post a Comment

0 Comments