Bantahan di hadapan KBRI Jumaat ini...! Orang Pas boleh join!

Yeahhh!! Alat kelamin kami paling besar....!!!
Perhatian... perhatian...

Satu perhimpunan besar-besaran akan diadakan di hadapan pejabat Kedutaan Indonesia di Kuala Lumpur pada Jumaat ini. Semua lelaki tanpa mengira bangsa, pangkat, fahaman politik diminta turun ke jalanan beramai-ramai bagi membantah tindakan Indonesia yang cuba memburuk-burukkan rakyat Malaysia.

Perhimpunan tersebut diadakan bagi membantah laporan sebuah media di negara itu yang mendakwa "lelaki Indonesia mempunyai alat kelamin paling besar di Asia Tenggara dan Asia Timur." Berita mengenainya boleh dibaca di sini! Jelas kenyataan tersebut berupa satu fitnah yang tidak boleh diterima oleh kita para pemuda Malaysia.

Mereka yang mahu menghadiri perhimpunan ini diminta hanya memakai kain pelikat tanpa perlu berseluar dalam. Ini memudahkan kita menyerahkan memorandum dan menunjukkan "siapa sebenarnya yang lebih besar" kepada pihak Indonesia.

Laporan media Indonesia yang "memperkecilkan" alat kelamin lelaki negara lain, termasuk Malaysia! Jom ganyang...!!
Kita juga mendesak "Detik Health" menarik balik laporan berunsur fitnah tersebut dan kita juga mendesak Prof Richard Lynn dari Ulster University segera memohon maaf kepada seluruh rakyat Malaysia dan lain-lain negara Asia Tenggara kerana mengeluarkan laporan kajian yang tidak berasas itu.

Ayuhlah para pemuda Malaysia... Jangan sampai kita diperkecilkan kerana kenyataannya kepunyaan kita juga besar-besar belaka!

Nota: 
Bagi mengelak blog ini  terus di-ban lagi oleh Adsense, maka gambar sebenar alat kelamin lelaki Malaysia tidak dapat disiarkan. Bagaimanapun, para pembaca blog ini boleh merujuk kepada alat kelamin masing-masing (bagi lelaki) untuk memastikan bahawa kenyataan laporan itu salah. Bagi perempuan... hemmm pandai-pandai cari sumbernya!

MTB tidak bertanggungjawab atas apa-apa yang berlaku ke atas para peserta perhimpunan Jumaat ini kerana seruan ini hanyalah bersifat lawak! Kesulitan amat dikesali!

Post a Comment

2 Comments

  1. biarkan je ler...teringat cite daulu-daulu...sepasang suami isteri yg baru menikmati malam pertama, sang suami seorang askar...sebelum memulakan malam pertama, sang suami membuka kaki palsunya (sbb kene jerangkap samar)

    Si istri menjerit terperanjat...."Mak..abang satu kaki" si emak terdengar lalu selamba menjawab..."untung kau nak, abah kau 6 inci je"....hehehe

    ReplyDelete
  2. Tapi apa akan jadi di Jakarta jika kajian itu mendapati "alat kelamin lelaki Malaysia paling panjang di Asia Tenggara.." Apakah akan berlaku demo buluh runcing?

    Heee....

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.