Dua modal global hasutan Yahudi jatuhkan negara Islam!

Kejatuhan negara-negara Arab (Arab Spring) dikaitkan dengan gerakan Yahudi
Percaya atau tidak sebetulnya dua perkara ini merupakan modal utama Yahudi dan Barat untuk menjahanamkan sesebuah negara yang mereka inginkan, terutama negara-negara Islam sejak dahulu, iaitu RASUAH dan PILIHAN RAYA TIDAK ADIL.

Kalau kita perhatikan, kejatuhan satu persatu negara-negara Arab baik Mesir, Libya, Syria hinggalah kepada krisis politik di Filipina, Thailand, Indonesia dan beberapa negara lain juga dikaitkan dengan rasuah dan pilihan raya tidak adil dan bersih.

Lalu modal yang sama turut digunakan Yahudi dan Barat untuk menjahanamkan Malaysia melalui orang-orang mereka yang dimomokkan untuk mengambil alih tampok pemerintahan di negara ini. Modal amalan rasuah dan pilihan raya tidak adil dan bersih diwar-warkan pembangkang walaupun kenyataannya mereka sudah memenangi lima negeri pada PRU lalu.

Bagi mereka PRU tetap tidak adil dan bersih sehinggalah mereka memenangi Putrajaya - tindakan sama ketika perbicaraan Anwar berhubung kes liwat. Sistem kehakiman dihentam setiap masa dan setiap ketika, malah turut berusaha mendapatkan serangan Barat. Tetapi apabila Anwar dibebaskan, mereka menutup buku. Dan isu pilihan raya tidak adil akan ditutup buku sehingga mereka menguasai pentadbiran Putrajaya - Satu-satunya matlamat dan janji pembangkang kepada penyumbang dana dari luar negara.

Momokan rasuah dan pilihan raya tidak adil juga adalah sebagai pelindung mereka apabila mereka kalah dalam PRU, iaitu dengan menyalahkan SPR dan kerajaan sedia ada. Sebaliknya, jika mereka menang, tiada sebarang suara menyatakan PRU itu tidak adil.

Inilah modal bagi Yahudi dan Barat untuk menggerakkan doktrin mereka ke seluruh dunia. Ingat bahawa Yahudi bercita-cita besar untuk menguasai dunia dengan dibantu oleh orang-orang mereka yang menguasai politik negara kuasa besar, terutama AS.

Jadi tak hairan kalau Anwar duk hari-hari tabur dakyah konon kerajaan rasuah dan amalan pilihan raya di Malaysia tidak adil. Sebabnya, beliau adalah antara kader pemimpin yang akan membawa panji-panji doktrin Yahudi ke bumi Melayu/Islam seperti Malaysia!

Awas!!!


Psssttt... 
Anwar pernah jadi Timbalan Presiden UMNO, tapi Anwar tak pernah jadi ahli Pas pun.... Jadi macam mana orang Pas kata mereka lebih kenal Anwar berbanding orang UMNO?


Catat Komen

0 Ulasan