Psywar pembangkang... Ingat cerdik rupanya bodoh piang...

Keratan lawan web e-akhbar Jabatan Penerangan yang digodam... Kesian
Aku ingat pakar-pakar perang saraf dan perang siber upahan pembangkang ni cerdik rupanya bodoh tahap piang. Kok ya pun nak godam super impose surat peletakan jawatan Najib tu, biarlah nampak real macam UMNO super impose video Anwar dengan China Doll real punya. Ini tidak, cacat sana sini dan sekali tengok pun dah tau ini dah tak betul.

Antara kebodohan paling ketara:

1. Guna jenis karakter (font) berbeza dengan font asal. Tengok tang tajuk keratan "PM Secara rasminya meletak jawatan". Dah tonggeng langgang mana nak capital mana tidak... Heheh...

2. Penerbitan Utusan Malaysia... Hehe... Apa kaitan dengan Utusan Malaysia? Bukankah Jabatan Penerangan menyalurkan berita kepada pihak akhbar termasuk Utusan dan bukannya Utusan yang beri laporan kepada Jabatan Penerangan... Hahaha

3. Kementerian... Apa hubungan Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi dalam isu ini? Wakakakaa... Bodohnya!

4. Kandungan... Mana ada kenyataan media lebih-lebih lagi keluaran agensi kerajaan pakai  nama semberono macam Nik Aziz, DSAI... DSAI tu apa? Nama anak babi ke?

5. Dan kalau PM nak letak jawatan, bukan Jabatan Penerangan atau Utusan Malaysia yang keluarkan kenyataan tetapi oleh Jabatan Perdana Menteri.

Jelas sekali sesiapa sahaja yang menceroboh dan menggodam laman web ini dan memalsukan surat tersebut adalah individu yang sangat bodoh. Kebodohan balaci-balaci pembangkang yang duk buat cerita palsu ini disebabkan pemimpin mereka dua kali lebih bodoh. Contoh pemimpin pembangkang 2X lebih bodoh ialah Nizar Jamaludin yang kata PM akan letak jawatan sebab tekanan oleh Mahathir dan TPM!

Wakakaka...

Psst... Kau orang nak ke Malaysia dipimpin oleh orang-orang bodoh macam ni? Oh tidak!!

Post a Comment

0 Comments