Peguam "serang" Sultan Johor dah kena cekop

Sepandai-pandai tupai melompat...
JOHOR BAHRU 2 Sept. - Bekas peguam kontroversi dari Johor yang dikehendaki polis negara ini sejak tiga tahun lalu ditahan di Singapura, hari ini.
Dia yang melarikan diri ke sebuah negara di Asia Barat bagi mengelakkan diri dari ditangkap dan dipercayai berkunjung ke negara tersebut untuk melawat saudaranya.
Ketua Polis Johor, Datuk Rusli Ahmad mengesahkan penahanan peguam tersebut di Singapura dan polis negara ini akan membawa pulang individu berkenaan ke negara ini.
Peguam itu dipercayai ditahan polis negara jiran kira-kira pukul 10 pagi selepas polis antarabangsa (Interpol) mengeluarkan waran sebelum ini.
Peguam tersebut sebelum ini dikehendaki polis kerana penglibatannya dalam beberapa kejadian pecah amanah membabitkan wang berjumlah RM660,000. - UTUSAN ONLINE
Kamal... Kamal... Patutnya kau ingat peribahasa orang lama ni -- sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua.  Dan kau patut kena ingat kau masih ada sedara mara especially mak kau kat Johor nih.

Nah hari ini kau kena cekup, beberapa hari selepas kau cabar Sultan Johor (bekas majikan kau) untuk berdepan empat mata. Hah! Dah terlanjur kantoi eloklah kau pergi mengadap bekas bos kat Bukit Sirene.

Tak perlu ke Dubai bro! Kejap lagi kau mengadaplah baginda...
Jangan jadi Rambo bro!

Post a Comment

0 Comments