Pelakon dan Ratu Cantik Indonesia dicekup kerana melacur

Nikita Mirzani.. nama pun dah macam pelakon porno.
Puti Revita... siapa sanggup bayar RM15,000 satu malam?

PELAKON seksi Indonesia, Nikita Mirzani dan bekas Ratu Cantik Indonesia, Puty Revita Sari dicekup di sebuah hotel mewah di Jakarta kerana melakukan aktiviti pelacuran.

Kedua-dua selebriti terkenal itu ditangkap bersama dua bapa ayam yang menguruskan transaksi mereka malam Jumaat lepas (malam sunat tu bang!).

Media-media di Indonesia melaporkan, penangkapan kedua-dua selebriti ini hasil penyamaran anggota polis selepas mengesan kegiatan mereka yang menggunakan internet.

Ketua Jabatan Jenayah, Polis Indonesia Kombes Umar Fana berkata, anggotanya telah menjalankan siasatan dengan menyamar sebagai pelanggan.

Katanya, pada mulanya anggota berkenaan dikirimkan gambar artis-artis yang menawarkan khidmat seks termasuk gambar Nikita dan Puty Revita. Kemudian anggota berkenaan diarah mengirimkan wang pendahuluan sebanyak Rp10 juta (RM3,000).

Kemudian pada malam Jumaat (10 Disember) kira-kira pukul 9 malam, anggota berkenaan telah bertemu dengan keempat-empatnya di hotel tersebut. Kedua-dua selebriti ketika ditangkap berada dalam keadaan bogel.

Umar berkata, Nikita mengenakan bayaran Rp65 juta (RM19,500) untuk satu malam manakala Puty Revita yang juga ratu cantik Indonesia 2014 mengenakan bayaran Rp50 juta (RM15,000).

Perghh... Itu cerita di Indonesia. Kat Malaysia pun apa kurangnya. Baru-baru ini ada kecoh sekejap pendedahan media konon artis-artis tertentu menjalankan bisnes jual lendir ni, cuma belum tertangkap sahaja.

Tapi bak kata orang tua, sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya tergolek ke tanah jua.. brooo...!!!

Catat Komen

0 Ulasan