Misteri gadis Lamborghini terjawab!
 
Ramai yang tertanya-tanya siapa gadis yang memandu Lamboghini yang berharga RM1 juta dan terbabas di LPT dekat Kuantan semalam yang hampir meragut nyawanya? Lebih menarik, gadis itu bukan sahaja masih muda tetapi juga dikategorikan cantik.

Kawan-kawan di pejabat aku pun bertanya-tanya siapa gadis ini tatkala laporan berita kemalangan itu mula disiarkan di media manakala gambar-gambar dia dibawa keluar daripada kenderaan mewah itu mula tersebar petang semalam.

Kalau ikutkan kenyataan pihak polis, nama gadis ini ialah Norfarahliya Daud, berusia dalam lingkuangn 20-an manakala penumpang di sebelahnya ialah seorang VIP bergelar Datuk iaitu Datuk Lawrence Ng Teck Hoong yang berusia dalam 50-an. Polis berkata lelaki itu ialah majikannya.

Apakah ini akaun IG gadis Lamborghini tersebut?
Bagaimanapun beberapa rakan menunjukkan aku satu akaun instagram atas nama "Ferrafila". Rupa-rupanya dialah gadis Lamborghini tersebut. Daripada gambar-gambar yang dipost di IG tersebut, dia memang penggemar kereta Lamboghini, hidup mewah, melancong di luar negara.

Salah satu posting gadis Lamboghini di IG-nya

Aku tak berani nak buat sebarang tuduhan atau kesimpulan daripada gambar-gambar dan keterangan gambar dalam IG gadis ini dengan gaya hidup mewahnya. Aku cuba bersangka baik, bahawa gadis ini berjaya dalam perniagaanya sehingga mampu hidup semewah Dato Seri Vida Qu Puteh. Cuma mungkin kekayaannya tidak mahu ditonjolkan.

Agak pelik juga. Gadis di dalam IG yang bertudung lintup ini ada tercatatnya nama "Dato Dr LWs" pada profilenya. Lantas aku menyemak nama "majikan" yang turut berada dalam kenderaan itu. Apakah bermakna majikan itu dan Dato Dr LW pada profile IG-nya itu orang yang sama?

Hemm.... misteri... misteri...

Agaknya kerana bisnes gadis Lamborghini berjaya maka dia mampu memiliki kereta mewah ini.
 
 
Bapak tak kayanya. Dia boleh jana duit RM30,000 sebulan tuuu... Kau hado?
Inilah gadis Lamborghini Ferrafila atau Ferrafila DD atau nama sebenarnya Norfarahliya Daud.

Catat Komen

4 Ulasan

  1. Bisnes jual orang melayu boleh ler.

    BalasPadam
  2. depan umum bertudung bagai... dengan dato' cina, rambut semua dibuka, siap dye lagi....

    Hipokrit?? Munafik?? Atau sekadar kosmetik??

    Wallahualam...

    BalasPadam

Sila berhati-hati ketika memberikan ulasan. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas ulasan-ulasan yang disiarkan. Admin juga berhak memadam ulasan-ulasan yang dianggap keterlaluan.