Lepas RBA terkubur, DAP gerak pula anai-anai merah


Lim Kit Siang kata pasukan cybertrooper pembangkang Red Bean Army (RBA) dah terkubur. Penasihat DAP tu kata beberapa orang kuat RBA tinggalkan pasukan itu selepas tidak lagi menerima bayaran tinggi. Itu kata LKS dalam blognya beberapa hari lepas tapi aku agak musykhil dengan kata-kata pemimpin DAP yang licik ini.

Dia kata RBA dah terkubur tapi dalam diam ada pasukan anai-anai DAP yang sedang giat merosakkan benteng pertahanan orang Melayu dan umat Islam. RBA sebelum ini banyak membuat jasa sehingga hampir menumbangkan BN pada PRU-12 dan PRU-13 lalu menerusi serangan peluru fitnah dan dakyah jahat menerusi media sosial.

Tapi anai-anai yang ditaja DAP ini lagi bahaya sebab dia meresap dalam organisasi Melayu/Islam yang kemudian menggigit sedikit demi sedikit kepercayaan umat Melayu dan Islam terhadap organisasi yang menjadi tunjang kaum peribumi dan agama Islam ini. Lihatlah bagaimana DAP memecah-belahkan Pas.

Mereka juga giat menarik bekas-bekas pemimpin Melayu masuk DAP dan memberikan harapan bahawa mereka akan menjadi calon-calon MB atau PM jika DAP dapat kuasai negeri dan Putrajaya. Melayu yang kemarut pangkat dan gelaran sudah tentu termakan janji-janji ini dan akhirnya menyertai DAP.

Maklum dalam DAP mereka tak peduli apa kau nak buat. Nak skandal ke nak telanjang ke. Minum todi ke nak berzina ke tiada siapa peduli. Malah ahli-ahli DAP pun tidak kisah kalau Melayu dalam DAP nak jadi apa, asalkan mereka membawa kemenangan kepada parti yang majoriti dikuasai orang Cina itu.

Banyak sudah orang Melayu DAP sedar diri bahawa kehadiran mereka tidak lebih sebagai boneka atau batu perhiasan yang diperguna jika diperlukan tetapi dilupa selepas segala hajatnya diperoleh. Lihatlah macam mana nasib Tunku Aziz dan beberapa pemimpin Melayu DAP lain.

Malah DAP tidak akan senang melihat Melayu dan umat Islam bersatu. Lihatlah bagaimana mereka berhabis-habisan menentang RUU355 yang jelas-jelas tiada kaitan sama sekali dengan kaum dan agama lain. Kenapa mereka menentang? Sebab mereka tidak mahu melihat kuasa Mahkamah Syariah diperkasa. DAP juga takut melihat dua parti Melayu terbesar, Pas dan UMNO bersatu.

Yang peliknya, ramai pula umat Melayu dan Islam yang terpengaruh dengan gerakan "Tolak Usul RUU355" yang dikepalai DAP. Ini semua kerja anai-anai DAP yang bergerak secara diam merosak dan meruntuhkan mana-mana institusi Melayu, yang sudah jelas menggugat usaha DAP mahu memerintah negara.

Aku harap UMNO/BN tidak cepat termakan dengan kata-kata LKS ini yang aku rasa sengaja mengaku konon RBA sudah lumpuh semata-mata mahu mengendurkan serangan cybertrooper pro-UMNO/BN terhadap pembangkang.

Antara institusi Melayu/Islam yang diserang RBA:
1. UMNO
2. Pas
3. Utusan Melayu
4. Tabung Haji
5. MARA
6. UiTM
7. Gardenia
8. Felda & produk keluaran Felda
dll

Sedangkan orang Melayu yang sentuh pasal sekolah Cina, bahasa Cina dan kandang babi akan dianggap rasis (perkauman).Catat Komen

0 Ulasan